Schoolmeubelen

Inofec is specialist op gebied van schoolmeubilair, zoals schooltafels en schoolstoelen. Inofec is op het gebied van schoolmeubelen een samenwerking aangegaan met TNO en biedt daardoor ergonomische leerlingsets die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. Ook nog eens geheel volgens de CEN-norm.

Schoolmeubelen van Inofec zijn in eenvoudig in hoogte te verstellen. In het assortiment schoolmeubelen zijn ook tafelmodellen opgenomen die een vaste bladhoogte hebben. Deze tafelmodellen zijn er in zeven verschillende modellen. De vormgeving en de constructie van deze meubelen voldoen aan de laatste Europese en Nederlandse normen.

Onze adviseurs op het gebied van schoolmeubelen
De adviseurs van Inofec luisteren heel graag naar hoe uw onderwijs werkt en gaan daarna pas aan de slag. Eerst worden schetsen gemaakt, vervolgens komen zij met slimme ideeën en geven daarna een prijsopgave die past binnen het budget van de school. Uiteraard worden de inrichting, montage en installatie van de schoolmeubelen door Inofec perfect verzorgd. Onze professionele installateurs zorgen dat zij snel en efficiënt werken. Het verpakkingsmateriaal nemen zij uiteraard weer mee terug. Zo blijft u niet in de rommel achter!

Bekijk ook eens het complete assortiment schoolmeubilair van Inofec. Alle meubelen worden overigens snel en gratis geleverd op een moment dat het u schikt. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs!


De mediatheek van het Florijn College, ROC West-Brabant


De aula van het Florijn College, ROC West-Brabant